Garnalen (ongepeld)

Gewicht: 1 kilogram
Artikelnummer: 35
In voorraad:

In voorraad: Ja

Prijs winkel: € 9,99 Prijs webshop: € 10,99

Productbeschrijving

U bent van plan om ongepelde garnalen te kopen bij een specialist op het gebied van vis en toebehoren? Een specialistische vishandel heeft altijd kwalitatief sterke producten en biedt vaak een zeer gunstige service. Bij Fieret’s Vishandel bent u verzekerd van deze kwaliteit. Tevens kunt u er bij ons ook voor kiezen uw ongepelde garnalen online te kopen. Dit kan gemakkelijk via onze webshop. Tevens verkopen wij onze producten zowel aan particulieren als bedrijven. Zo is het ook mogelijk om onze ongepelde garnalen in grotere getalen te kopen.

Gemakkelijk online uw ongepelde garnalen kopen

Wanneer u ervoor kiest om uw ongepelde garnalen te kopen Bij Fieret’s Vishandel kunt u dit op verschillende manieren doen. U kunt hierbij denken aan de winkel, op de markt of via onze webshop. Tevens hebben wij een zeer breed en ruim assortiment, bestaande uit onder andere:

Bent u verder benieuwd naar de mogelijkheden die wij u kunnen aanbieden? Wij kunnen u vertellen dat u bij ons met IDEAL kan betalen. Tevens wij kunnen bij u gratis leveren wanneer u voor meer dan 50 euro bestelt. Heeft u verder nog vragen over bepaalde zaken? Denk hierbij het kopen van ongepelde garnalen? Dan kunt u ons gemakkelijk bereiken door te bellen naar het telefoonnummer: +31 117 45 35 51. Onze medewerkers staan u dan graag te woord met advies op maat.

Garnalen (ongepeld)

1kg.

Ingrediënten: schaaldieren.

Bestellingen en leverdagen

  • Bestelling Levering
  • Maandag vóór 17:00 Woensdag
  • Dinsdag vóór 17:00 Donderdag
  • Woensdag vóór 17:00 Vrijdag
  • Alle andere dagen Woensdag