Kabeljauwhaas

Gewicht: 500 gram
Artikelnummer: 225
In voorraad:

In voorraad: Ja

Prijs winkel: € 12,49 Prijs webshop: € 13,49

Productbeschrijving

U bent van plan om een kabeljauw te kopen tegen een scherpe prijs, dan moet u eens kijken wat de mogelijkheden zijn van Fieret’s Vishandel. Wij hebben jarenlange ervaring en met een uitgebreid assortiment kunnen wij u voorzien van verschillende soorten verse vis. Wij garanderen u de versheid en kwaliteit van onze kabeljauw, en dit ook nog tegen een scherpe prijs. Tevens kunt u bij ons gemakkelijk bestellen via onze online webshop. Daarnaast verkopen wij zowel aan particulieren als aan bedrijven.  

Kabeljauw tegen een scherpe prijs

Bij ons is het niet alleen mogelijk om uw kabeljauw tegen een scherpe prijs in de winkel aan te schaffen, maar u kunt er ook voor kiezen om deze online te bestellen. Wanneer u voor meer dan 50,- euro besteld zorgen wij ervoor dat uw pakket gratis bij u thuis wordt geleverd. Tevens kunt u bij ons betalen met IDEAL, dit is voor u als klant gemakkelijk en misschien nog wel belangrijker, betrouwbaar. Bent u benieuwd naar de verdere mogelijkheden van ons aanbod? Binnen ons assortiment vindt u onder andere:

Wilt u meer weten over de diverse mogelijkheden, of bent u benieuwd naar de prijs van kabeljauw? Dan kunt u ons gemakkelijk bereiken door te bellen naar het telefoonnummer: +31 117 45 35 51.

Kabeljauwhaas

500gr.

Ingrediënten: kabeljauwhaas (vis).

 

VOEDINGSWAARDEN PER 100 GRAM:

Energie 290 kJ (69 kcal)

Vet 0,5 g

Waarvan verzadigd 0,2 g

Waarvan enkelvoudig onverzadigd 0,1 g

Koolhydraten 0 g

Waarvan suikers 0 g

Voedingsvezel 0 g

Eiwitten 16 g

Zout 0,3 g

Waarvan meervoudig onverzadigd 0,2 g

Bestellingen en leverdagen

  • Bestelling Levering
  • Maandag vóór 17:00 Woensdag
  • Dinsdag vóór 17:00 Donderdag
  • Woensdag vóór 17:00 Vrijdag
  • Alle andere dagen Woensdag