Levende Canadese kreeft 700gr.

Stuks: 1
Artikelnummer: 95
In voorraad:

In voorraad: Ja

Prijs winkel: € 27,99 Prijs webshop: € 29,99

Productbeschrijving

Levende Canadese kreeft

700gr.

Ingrediënten: kreeft (schaaldieren).

U bent van plan om Canadese kreeft te bestellen bij een professional? Dan bent u gegarandeerd van de nodige kwaliteit en u bent ervan verzekerd dat u op een juiste en eerlijke wijze wordt geholpen. Fieret’s Vishandel is zo een specialist op het gebied van de vismarkt. U bent bij ons zodanig verzekerd van kwaliteit dat wij voor de volle 100% achter onze producten staan. Tevens kunnen wij u garanderen dat de levende Canadese kreeft die u bij ons kunt kopen of bestellen vers bij u wordt geleverd. Dit door het feit dat wij gebruik maken van bepaalde IceGelPacks enerzijds, maar anderzijds ook met waterdichte polystyreen dozen. Doordat wij onze producten, bijvoorbeeld een levende Canadese kreeft die u bij ons kunt bestellen of kopen, goed verpakken worden deze op een nette manier bij u thuis geleverd.

Canadese kreeft bestellen doet u bij een specialist

Wanneer u gebruik maakt van de diensten en producten van Fieret’s Vishandel bent u verzekerd van de hoogste kwaliteit vis. Wij leveren zowel aan bedrijven als particulieren. Met een breed en divers aanbod kunnen wij u dan ook van dienst zijn met het leveren van al uw gewenste visproducten. Binnen ons aanbod valt onder andere:

Tevens kunt u bij ons dus ook levende kreeft kopen. Zodoende zijn wij u allround partner op het gebied van vis gerelateerde zaken. Hierbij leveren wij zowel in Nederland als België en kunt u gemakkelijk met ons betalen via IDEAL. Wanneer u meer wilt weten over onze diverse mogelijkheden, bijvoorbeeld het kopen of bestellen van levende Canadese kreeft? Dan kunt u gemakkelijk contact met ons opnemen door te bellen naar het telefoonnummer: +31 117 45 35 51. Wij hopen u graag eens van dienst te mogen zijn.

Bestellingen en leverdagen

  • Bestelling Levering
  • Maandag vóór 17:00 Woensdag
  • Dinsdag vóór 17:00 Donderdag
  • Woensdag vóór 17:00 Vrijdag
  • Alle andere dagen Woensdag