Tonijnfilet

Gewicht: 1000 gram
Artikelnummer: 174
In voorraad:

In voorraad: Ja

Prijs winkel: € 22,99 Prijs webshop: € 22,99

Productbeschrijving

Tonijnfilet

1kg.

Ingrediënten: tonijn (vis).

U wilt verse tonijn, oftewel tonijnfilet, kopen tegen een scherpe prijs? Dat doet u natuurlijk bij een specialist. Waarom zou u dat dan niet bij Fieret’s Vishandel doen? Wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van de vismarkt en hebben een zeer breed en divers aanbod van verschillende producten. U heeft bij ons meerdere mogelijkheden om te bestellen. Zo hebben wij een fysieke winkel in Sluis. Tevens hebben wij een groothandel in Oostburg, maar ook in onze webshop kunt u bij ons verse tonijn of een tonijnfilet tegen een scherpe prijs aanschaffen.

Verse tonijnfilet voor een uitstekende prijs

Wij van Fieret’s Vishandel staan in de regio bekend als een leverancier met een zeer uiteenlopend en divers aanbod. Zodoende kunt u bij ons terecht voor diverse soorten producten. Denk hierbij aan onder andere:

Zodoende kunt u bij ons voor meer terecht dan alleen verse tonijn of tonijnfilet tegen een scherpe prijs. Door een breed aanbod te hanteren wordt er gezorgd dat wij op het gebied van vis in al uw wensen en behoeftes kunnen voorzien.

Meer weten over de mogelijkheden van tonijnfilet?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die wij u kunnen aanbieden betreft verse tonijn tegen een scherpe prijs? U kunt ons gemakkelijk bereiken door eens te bellen naar het telefoonnummer: +31 117 45 35 51. Onze ervaren medewerkers staan u dan graag te woord en geven u vakkundig advies op maat.

Bestellingen en leverdagen

  • Belangrijk!
  • Wij bezorgen 3 dagen in de week. Deze dagen zijn woensdag, donderdag en vrijdag.
    Bij het afrekenen kunt u de gewenste lever dag selecteren.
    Gelieve uw bestelling graag minimaal 2 dagen van te voren plaatsen, vóór 16:00 uur.