U vindt vishandel Fieret uit Sluis ook op de markt.

Voordelig vis inkopen

U vindt vishandel Fieret uit Sluis ook op de markt. Voordelig vis inkopen kan dus ook in België en wel in de volgende plaatsen: Kortrijk, Tielt, Gent en Knokke. Op de volgende dagen: maandag, donderdag, vrijdag en zaterdag.

Waarom inkopen doen op de markt?

Een bezoek aan de markt is een echte aanrader! Vers-waren zoals vis, vlees, groenten en fruit vindt u allemaal op kleine afstand van elkaar. Daarnaast komt u nog even buiten, wat natuurlijk heel gezond is!

Openingsuren

Binnen deze openingsuren kunt u altijd op elke markt terecht: 08:00-12:00 uur. Wilt u eerder terecht kunnen? Vraag het onze medewerkers. Ons team heet u van harte welkom!

Marktlocaties

Voor een overzicht van onze marktlocaties en een route omschrijving klik hier.

Bezoek ons op de markt.

Voorbereiding

Bij vishandel Fieret uit Sluis wordt het bezoek aan de markt ’s nachts al voorbereid. De producten worden dan verwerkt en nadien aangevuld in de marktwagen. Voor vertrek controleren we de wagen en de producten in de toonbank. Daarna gaan we vroeg op pad zodat we op tijd op de markt aankomen.

Wat gaat ermee naar de markt?

We hebben op elke markt een vaste standplaats waar we de marktwagen mogen plaatsen. Een groot deel van de visproducten die we in onze viswinkel in Sluis verkopen nemen we ook mee naar de markt.

Vooraf bestellen

Omdat onze marktwagen kleiner is dan de toonbank in onze viswinkel in Sluis kunnen we niet alles meenemen. We houden graag rekening met uw wensen. Vraag gerust naar de mogelijkheden, u kunt uw bestelling altijd doorgeven. Doe dat graag minimaal een dag vooraf voor 12.00 uur.

Vishandel Fieret Sluis markt België

Bestellingen vooraf doorgeven.

Bestel op tijd!

Visproducten of visschotels kunt u ook vooraf bestellen. Omdat we uw bestelling goed willen voorbereiden ontvangen we deze graag minimaal een dag van tevoren voor 12:00 uur ’s middags.

Bestelling mailen

Uw bestelling kunt u aan ons doorgeven via ons emailadres: klantenservice@fieretvis.nl. Wilt u in uw email aangeven waar en wanneer u de bestelling wenst af te halen?

 

Neem contact met ons op

Als u vragen heeft over uw bestelling, of als u deze liever telefonisch wilt plaatsen bel ons dan op +31(0)117 700 516. We zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 08.00 en 17.00 uur.