Wilt u online kopen?

Rechts boven in het scherm kunt u doorklikken naar onze ‘shop’.
In de shop vindt u de meest verkochte producten. We bezorgen aan huis in Nederland en Vlaanderen (België). Uw bestelling wordt gratis verzonden v.a. €100,-.

Visschotels bestellen

Uw visschotels bestellen kan eenvoudig via het bestelformulier.

Bezorging

De bestellingen worden ‘s avonds bezorgd in Nederland en België tussen 17:00 en 22:00 uur. Op dinsdag, woensdag en donderdagavond. We zijn gestart met een nieuwe bezorgdienst. Met inzet van deze bezorgdienst kunnen we de kwaliteit en versheid van onze producten nog beter waarborgen. U kunt uw bestelling een dag van tevoren doorgeven voor 16:00 uur. De bestelling wordt de andere dag ‘s morgens ingepakt, verzonden én ‘s avonds bezorgd*. *Zo niet dan word deze in het uiterste geval terug in de koeling geplaatst en de volgende avond opnieuw aangeboden.

Verzendkosten en webshopprijzen

Bezorgkosten bij bestellingen onder de vijftigeuro zijn €15,-. Bezorgkosten bij bestellingen van vijftigeuro tot honderdeuro zijn €10,- . Bij bestellingen boven de honderdeuro betaald u geen verzendkosten. Onze webshopprijzen liggen een stukje hoger dan onze winkel- en marktprijzen. Waarom? Voor onze webshop wordt er meer gebruik gemaakt van: de klantenservice, transport en verpakkingsmateriaal wat er voor moet zorgen dat de producten koel blijven tijdens verzending. Ons doel is om de vis zo vers en zo snel mogelijk te leveren. Waar nodig brengen we verbeteringen aan. Benieuwd hoe wij uw bestelling verpakken? Klik hier voor meer informatie over de verpakking.

Wallonië

Beste klanten uit Wallonië,
Het is onze wens om de door u geplaatste bestellingen zo snel mogelijk af te leveren. Door een snelle en relatief goedkope bezorging kunnen we de kwaliteit en de prijs van onze producten garanderen en behouden. Voor NL en Vlaanderen BE is dit gelukt. Voor Wallonië helaas nog niet. Op dit moment brengt het bezorgen in Wallonië teveel kosten met zich mee. Daarom hebben we ervoor gekozen om voorlopig geen bestellingen meer te bezorgen in Wallonië. Bedankt voor uw vertrouwen! We hopen u op een andere manier van dienst te kunnen zijn. U bent natuurlijk van harte welkom in Sluis of op een van onze markten. We zeggen: Tot ziens!

Vragen? Wij helpen u graag!

 1. Wilt u een product reserveren voor onze viswinkel of één van onze markten? Geef uw wensen één dag vooraf aan ons door vóór 12:00 uur.
 2. Is er iets mis gegaan bij het afrekenen in de winkel of op de markt? Stuur ons een mailtje. Zend uw aankoopbewijs mee voor een snellere afhandeling.
 3. Heeft u vragen over uw online bestelling? Bel of mail ons.
 4. Heeft u een andere vraag of opmerking? Laat het ons weten.
 • Ons emailadres is: klantenservice@fieretvis.nl
 • Ons telefoonnummer is: +31(0)117 700 516
 • Ons kantoor is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 08:00 en 17:00 uur.

Vacatures

 • Kom jij werken bij Fieret’s Vishandel? Op dit moment zijn er 2 openstaande vacatures. Bekijk ze hier.

Producten

 • Bekijk hier onze producten met uitgebreide informatie. Meteen bestellen? Ga naar onze shop.

Groothandel

 • Voor informatie en bereikbaarheid van onze groothandel klik hier.

Viswinkel

 • Onze viswinkel in Sluis is het hele jaar door 6 dagen per week geopend van 08:00 tot 17:00.*m.u.v.: zondagen, 1e kerst- en nieuwjaarsdag.
 • Het adres is: Kaai 18-20, 4524 CK Sluis. Klik op het adres voor een routebeschrijving.
 • Bekijk hier de prijslijst van Sluis. Prijzen zijn altijd onder voorbehoud, deze kunnen dus afwijken van de weergegeven prijzen in de winkel.

Restaurant

 • Ons restaurant bevindt zich boven onze viswinkel in Sluis en is momenteel gesloten i.v.m. de huidige maatregelen.

Markten

U vindt ons op de volgende markten in België:

*Klik op het adres voor een routeomschrijving.

Algemene voorwaarden*

 • Algemene voorwaarden
 • Leveringsvoorwaarden
 • Verpakkingswijze

*Klik hier om naar algemene voorwaarden te gaan.

Contactformulier