Fieret's Vishandel, Kaai Sluis.

Uitgebreid assortiment Fieret’s vishandel.

Bij Fieret’s Vishandel, Kaai 18-20 in Sluis verkopen wij naast vis: wijn, kaas, groenten, voorverpakte verse groenten en kruiden, gedroogde kruiden, marinades, sauzen, fruit, conserven, bloemen, planten en decoratie. Met dit aanbod proberen we ons te onderscheiden en onze klanten te verrassen.

Bloemen en decoratie aan de Kaai in Sluis.

Onze ruime winkel heeft ook een kelder. Behalve planten en bloemen vindt je daar ook decoratie.

Vers en veelzijdig

Verse producten bij Fieret’s Vishandel

We verwerken de vis ’s nachts, deze wordt dan schoongemaakt en gefileerd. Zodat ze ’s morgens vers in de toonbank gelegd kan worden. Producten die bereid worden in de keuken van Fieret’s Ocean buffetrestaurant zijn o.a.: vispannen, visschelpen, garnalenkroketten, garnaalsalade, gepaneerde visfilets, kibbeling, vissoep, kreeftensoep en bouillabaisse. Deze worden regelmatig aangevuld in de winkel.

Gekookte schaal- en schelpdieren.

We koken diverse schaal- en schelpdieren in eigen keuken. Hierdoor kunnen we de kwaliteit zo goed mogelijk waarborgen. Zodat onze producten vers én lekker zijn.

Fieret's vishandel kaai sluis gemarineerde zalm

Fieret's vishandel, aanbiedingen en prijzen.

Weekaanbiedingen Sluis

Bekijk hier de aanbiedingen die deze week geldig zijn in Sluis. Om een idee te krijgen van onze producten kun je onze assortimentslijst openen. Wat wellicht ook interessant is om te weten. Er worden regelmatig nieuwe aanbiedingen en acties op facebook geplaatst. Klik hier om een kijkje te nemen op onze facebookpagina.

Fieret's vishandel kaai sluis visschotels

Nieuw bij Fieret's Vishandel

Visschotels

Bij Fieret’s Vishandel, Kaai Sluis kunt u ook visschotels bestellen. Deze worden opgemaakt in de keuken van Fieret’s Ocean buffetrestaurant. De visschotels zijn het hele jaar door te bestellen. Kijk hier voor een overzicht van de visschotels. Voor speciale wensen: plaats uw bestelling minimaal een dag van te voren vóór 12.00 uur via  email klantenservice@fieretvis.nl of telefoon +31(0)117 700 516.