x

Schaaldieren

Wij snappen het zeer goed dat u gekookte kreeft wilt kopen, veel mensen ervaren het als vervelend om dit zelf te doen. Gelukkig kan Fieret’s Vishandel dit voor u uit handen nemen. Zodoende kunt u een al gekookte kreeft kopen voor uw diner met bijvoorbeeld vrienden of familie. Bij ons heeft u meerdere opties om uw gekookte kreeft te kopen, zo kunt u ervoor kiezen om via de webshop uw bestelling te plaatsen. Echter kunt u er ook voor kiezen om naar onze fysieke winkel in Sluis te komen, hier kunnen onze ervaren medewerkers u ook met advies op maat van dienst zijn.

Uw gekookte kreeft kopen bij een ervaren vishandel

Wij van Fieret’s Vishandel leveren zowel aan particulieren als bedrijven. Tevens kunnen wij de kwaliteit van het leveren van uw producten waarborgen door de manier waarop wij dit doen. Doordat wij gebruik van IceGelPacks enerzijds en waterdichte polystyreen dozen anderzijds wordt er gezorgd dat er bijvoorbeeld met uw gekookte kreeft niks gebeurd en op een juiste wijze bij u wordt thuisbezorgd. Daarnaast hebben wij ook een zeer ruim assortiment, u kunt hierbij denken aan:

Wilt u meer weten over de diverse mogelijkheden bijvoorbeeld van het kopen van een gekookte kreeft? Dan kunt u ons gemakkelijk bereiken door te bellen naar het telefoonnummer: +31 117 45 35 51. Wij zijn u graag van dienst en vertellen u over de mogelijkheden.

Filter resultaten

12 artikel(en)

12 artikel(en)