x

Schelpdieren

Oesters bestellen, dat doet u bij een specialist genaamd Fieret’s Vishandel. Bij ons bent u gegarandeerd van hoogstaande kwaliteit op het gebied van vis. Dit kunnen wij u garanderen dankzij onze jarenlange ervaring op het gebied van de markt waarin wij actief zijn. Tevens heeft u bij ons meerdere mogelijkheden om te bestellen. Zo kunt u bij onze fysieke winkel in Sluis uw oesters bestellen, maar dit kan ook via onze webshop of de groothandel die wij beheren in Oostburg.

Oesters bestellen doet u bij Fieret’s Vishandel

U kunt ervoor kiezen om uw oesters te bestellen en op te halen in onze winkel. Dit is vooral handig wanneer u in de buurt woont van Sluis. Echter kunnen wij het heel goed begrijpen wanneer dit niet het geval is, zodoende kunt u bij ons ook uw bestelling thuis laten bezorgen. Boven de 50 euro bezorgen wij zelfs gratis! Tevens hebben wij een breed assortiment, bestaande uit:

Dit is slechts een kleine greep uit het ruime assortiment dat wij hanteren. Wilt u meer weten over onze mogelijkheden? Dan kunt u ons gemakkelijk bereiken door te bellen naar het telefoonnummer: +31 117 45 35 51. Wij staan u dan graag te woord en vertellen u bijvoorbeeld over de mogelijkheden van het bestellen van oesters.

Filter resultaten

7 artikel(en)

7 artikel(en)