De overstap van Postnl naar Thrunkrs

De bezorging door PostNL in Nederland verliep top totdat corona kwam. De pakketten werden niet meer op tijd bezorgd. Daardoor kwamen de verse producten bedorven of helemaal niet aan.  De bezorging door PostNL in België verliep iets minder goed en na corona helemaal niet meer. De bezorgtijd liep op tot 3 á 4 dagen. We konden onmogelijk zo verder gaan.

De voordelen van Thrunkrs zijn:

  • Op maandag, dinsdag, woensdag of donderdag voor 16:00 uur besteld? De volgende dag in de avond bezorgd!
  • Ben je niet thuis? Dan wordt je pakket ‘s nachts gekoeld opgeslagen, zo blijven de producten goed.
  • 99% wordt geleverd bij de eerste poging.
  • Wat wij in de ochtend inpakken wordt dus in de avond al bij je bezorgd.

Wist u dat Trunkrs om 16:00 een track en trace naar uw mailadres stuurt? Als u deze vandaag niet om 16:00 heeft ontvangen, dan is er sprake van vertraging en komen ze die avond niet langs. Je krijgt dan de volgende dag om 16:00 een Track en Trace, en komen ze die avond dus langs. Controleer je track en trace voor de juiste bezorgtijd.

U kunt uw zending hier volgen met de gegevens: Trunkrs website

Wallonië

Beste klanten uit Wallonië, voorheen bezorgden we met PostNL ook aan klanten in Wallonië. Helaas hebben we nog geen alternatieve bezorgdienst gevonden. Mocht hier verandering in komen dan zullen we dat hier communiceren.

Verpakken

We verpakken onze producten in een speciale isolatie doos verpakt met koelelementen. Op deze manier kunnen we de temperatuur 24 uur constant houden. Na 24 tot 48 uur kan de temperatuur enkele graden stijgen door de omgevingstemperatuur, maar blijven de producten goed op temperatuur. Wij adviseren om de producten op tijd op een koele plaats thuis te bewaren.

Op en om de feestdagen 2022

Tijdens de feestdagen zijn er aangepaste bezorgtijden.

  • Vrijdag 23 December geen bezorging.
  • Vrijdag 30 December geen bezorging.

Verzendkosten

Naast de verpakkingskosten (isolatiedoos en koelelement) en de handelingskosten die we moeten maken om onze producten naar uw huis te kunnen versturen moet Trunkrs ook betaald worden. Hiervoor rekenen wij bij bestellingen onder de vijftigeuro €15,- verzendkosten en tot honderdeuro €10,- verzendkosten. Echter, besteld u voor meer dan € 100,- in onze webshop dan nemen wij de verzendkosten voor onze rekening!

Retourbeleid

Wij nemen geen producten retour. Mocht er iets zijn met de bezorging of de producten; neemt u dan contact op via klantenservice@fieretvis.nl en we proberen het zo snel mogelijk op te lossen. U kunt ons ook telefonisch bereiken op+31(0)117 700 516  van maandag t/m vrijdag tussen 08:00-17:00 uur.

Voor alle bestellingen die gedaan worden gelden onze algemene voorwaarden.